Klantenvertellen Webwinkel Keur

Veel gestelde vragen

Een overzicht van vragen die ons het meest worden gesteld.

Ja het aanmelden èn het verkopen van uw boot via bootverkopen.be is volledig kosteloos. U hoeft hiervoor niets te betalen. Ook niet achteraf.
Nee, u bent tot niets verplicht. Het bod dat wij u doen is volledig vrijblijvend. U bepaalt zelf of u uw boot wilt verkopen voor het bod dat wij u doen.
Het bod dat wij u kunnen doen is 3 dagen geldig. Als u het bod niet binnen 3 dagen accepteert, heeft de opkoper het recht om zijn bod in te trekken.
Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven. Alleen als u het bod accepteert, geven wij uw persoonlijke gegevens aan de boot opkoper om contact op te nemen voor de afhandeling.
Wij werken alleen met RDW erkende bedrijven. Deze bedrijven kunnen bij u op locatie een vrijwaring uitdraaien die tot op de minuut nauwkeurig is.
De betaling verloopt via bank of contant. U bepaalt zelf in overleg met het bedrijf dat de boot heeft gekocht, hoe de betaling verloopt.
In 95% van de boot verkopen wordt de boot opgehaald. Wij doen altijd ons uiterste best om het bedrijf uw boot op te laten halen. Dit is voor u als verkoper het meest prettige, en het scheelt u tijd. Echter zijn er soms situaties waarbij dit niet lukt en de boot gebracht moet worden. Wanneer wij u het bod doorgeven, dan vermelden wij altijd of u uw boot hierbij opgehaald wordt of niet.

Heeft u vragen?

De snelste manier voor antwoord op al uw vragen.
Stel deze via Whatsapp
via 06 - 415 32 208.
Stel uw vraag op Facebook.
@ Stuur een e-mail naar info@osw.nl.