Klantenvertellen Webwinkel Keur

Uw boot verkopen in Namen

Binnen 1 dag ontvangt u gratis en vrijblijvend een bod op uw boot.
  • Het bod dat wij doen is geheel vrijblijvend
  • Gratis (dus géén bijkomende kosten)
  • Geen risico! Uw boot word na akkoord opgehaald
  • Uw eigen persoonlijke boot makelaar
  • Meer dan 500 gecontroleerde en erkende boot inkopers

Uw boot verkopen in Namen


Wij van Bootverkopen.be werken met vele boot opkopers in de omgeving Namen. Al deze boot inkopers zijn RDW erkend en door ons gecontroleerd. Uw boot verkopen via Bootverkopen.be is snel, simpel en makkelijk. U kunt uw boot in 4 stappen bij ons aanmelden. Zodra u uw boot bij ons heeft aangemeld gaat uw eigen occasion makelaar voor u aan de slag om de beste prijs voor uw boot te krijgen. Dit zullen wij eerst gericht doen in uw provincie, in uw geval Namen. Het hoogste bod op uw boot nemen wij altijd telefonisch met u door. Zodra u akkoord gaat met het bod wordt in overleg bepaald of de boot bij u word opgehaald of de boot gebracht moet worden.

Wij werken samen met vele bedrijven in de omgeving Namen. Dit betekend dat wij altijd een boot inkoper bij u in de buurt hebben waar wij zaken mee doen.

Onze dienst voor u als verkoper is volledig kosteloos en vrijblijvend. Ook bij de verkoop van uw boot blijft onze dienst voor u volledig gratis. Wanneer u het bod niet accepteert is dit geen probleem en kunnen we op dat moment helaas niets voor u betekenen.

Uw boot verkopen via Bootverkopen.be zorgt voor een veilige afhandeling. Denk hierbij aan; direct een vrijwaring voor uw boot, direct contant geld of indien gewenst per bank, geen vreemde mensen aan de deur en geen proefrijders die geen echte interesse hebben.